Community Planning

werk Community_PlanningOp vrijdag 24 juni 2016 was het een drukte van belang in het restaurant van Sorghvliet in Andijk. Hier vond het ontwerpfestival plaats, onderdeel van Community Planning en georganiseerd door IS Maatwerk. 

 

Het ontwerpfestival ging om de toekomst van Sorghvliet en de directe woonomgeving. De betrokkenheid bij huidige bewoners en omwonenden was groot. Ongeveer 130 mensen deden mee aan de workshops en deelden hun ideeën, wensen, zorgen en actieve betrokkenheid. Van al deze ingrediënten heeft het ontwerpteam van IS Maatwerk een visie op het gebied van Sorghvliet gemaakt. Elma van Beek maakte tijdens dit ontwerpfestival deel uit van het team van IS Maatwerk. 

Wilt u meer weten over deze methode om in een paar dagen tijd een stedenbouwkundig plan of visie mét draagvlak te ontwikkelen? Kijk op www.ismaatwerk.nl of laat het ons weten!